Je account activeren
Geschreven door Émilie Némorin
Gisteren bijgewerkt

Als je voor het eerst een account aanmaakt in het Tellent Admin Center, moet je je persoonlijke gegevens invoeren om je account te activeren.

1. Klik in het Tellent Admin Center op 'Nu aanmaken' om je account aan te maken.

2. Vul alle benodigde informatie in:

• Bedrijfsnaam: de naam van het bedrijf waar het account voor is.

• Volledige naam: je voor- en achternaam.

• E-mail: het e-mailadres waarnaar de activatiemail moet worden gestuurd.

• Telefoon: het telefoonnummer waarop je kunt worden gebeld.

• Hoe heb je over ons gehoord? Laat ons weten hoe je over Tellent hebt gehoord.

• Wachtwoord: het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn.

3. Klik in de e-mail, die naar jou is gestuurd, op 'Account activeren'. Je kunt dan je account verder instellen.

4. Selecteer het platform of de platforms waarop je je wilt abonneren om je bedrijfsaccount aan te maken en je gebruikers en abonnementen wereldwijd te beheren.

5. Kies je taal en vertel ons hoe groot je bedrijf is.

6. Selecteer welke rol jou het beste beschrijft en klik op 'Doorgaan'.

7. Kies of je demogegevens wilt gebruiken om te oefenen met het platform of dat je gelijk jouw gebruikers wilt aanmaken en importeren. Klik op 'Doorgaan' als je je keuze hebt gemaakt.

8. Je hebt nu je Tellent-account aangemaakt en je kunt beginnen met het beheren van je Recruitee- en KiwiHR-gebruikers en abonnement op hetzelfde platform.