Teamleden beheren
Geschreven door Émilie Némorin
Gisteren bijgewerkt

Op de pagina Tellent Admin Center zie je 'Actieve gebruikers' op het eerste tabblad en 'Gedeactiveerde gebruikers' op het tweede tabblad. Op deze pagina kun je nieuwe leden toevoegen, hun rechten beheren en leden deactiveren of heractiveren.

Met de drie puntjes aan het einde van elke regel kun je:

• Uitnodiging opnieuw versturen: een nieuwe uitnodigingsmail naar het lid sturen.

• Toegang bewerken: de toegang en rollen van een lid op beide platforms, machtigingen voor het Tellent Admin Center en de accountinstellingen bewerken. Je krijgt toegang tot deze optie als je op de gebruiker klikt. Ga naar hetzelfde controlepaneel als hierboven.

• Deactiveren: het lid heeft niet langer toegang tot de platforms die worden gebruikt.

Actieve leden

Zodra een lid is aangemaakt, kun je de rechten van dit lid beheren op de pagina 'Teamleden'. Klik op 'Opslaan' voordat je naar een ander tabblad gaat.

1. Om de rechten van een lid te bewerken, klik je op de gebruiker of op de drie puntjes aan het einde van de regel.

2. Bij 'Toegang en Rollen' klik je op de schakelaar om leden toe te voegen of te verwijderen op een van de platforms of op beide platforms. Als een gebruiker van een platform wordt verwijderd, heeft hij of zij geen toegang meer tot dit platform.

De gegevens van het lid verschijnen niet meer op Recruitee en/of KiwiHR, maar blijven toegankelijk op het tabblad 'Actieve gebruiker'.

3. Klik in de kolom 'Rol' op het vervolgkeuzemenu om de rol van een lid op een van de platforms te wijzigen.

4. Wijzig op het tabblad 'Machtigingen' de rechten van het lid voor het Tellent Admin Center.

Volledige toegang: het lid heeft volledige rechten (gebruikers en factureringsinstellingen beheren) op het Tellent-platform.

Administratieve toegang: het lid heeft het recht om gebruikers of facturen te beheren, of beide.

Geen rechten: de gebruiker heeft geen toegang tot de Tellent-adminpagina.

5. Wijzig de naam, achternaam en het e-mailadres van het lid op het tabblad 'Accountinstellingen' en upload een foto.

6. Deactiveer het account van het lid op de platforms die hij of zij gebruikt.

Het lid heeft geen toegang meer tot de apps wanneer het account is gedeactiveerd.

Als een lid is gedeactiveerd, zijn de gegevens van het lid nog steeds toegankelijk voor de admins van het bedrijf en kan het account opnieuw worden geactiveerd vanaf de Tellent-adminpagina.

Het lid wordt echter niet langer meegeteld als onderdeel van je abonnement en er worden geen kosten meer in rekening gebracht voor dit account.

Gedeactiveerd lid

Een gedeactiveerd lid wordt niet langer meegeteld voor je abonnement.

Als je een lid wilt activeren, klik je op 'Activeren'.

Als je op 'Bevestigen' klikt, zijn de rechten van de gebruiker hetzelfde als toen deze werd gedeactiveerd. De gebruiker ontvangt een activeringsmail op het geregistreerde e-mailadres.